BBcod od Fórum Vikea - Funkčné BBcod na tomto fóre
Kúpiť knihu tu....
Každému sa môže stať, že ho zo dňa na deň zaskočí choroba alebo zranenie a jeho rebríček hodnôt aj sám život sa v okamihu zmenia, tvrdí speváčka Marika Gombitová. Potom záleží na jeho vôli nevzdať sa, ale bojovať, aj keď okolie možno považuje tento boj za vopred prehratý. Stále je tu predsa nádej, a keď človek chce, dokáže zázraky.
Ľudská pamäť je zvláštna. Občas detailne uchová úplné maličkosti a inokedy vymaže hoci aj zásadné udalosti. Na to však ľudská pamäť je a my ľudia sa odlišujeme v tom, že každý má svoj uhol pohľadu.
„Spísaním týchto spomienok nepredkladám curriculum vitae, ale ponúkam tie udalosti zo svojho života, ktoré som si v mysli uchovala a o ktoré sa chcem s vami podeliť. Dúfam, že vás táto kniha zaujme,“ odkazuje najpopulárnejšia slovenská speváčka Marika Gombitová. Práve jej vyšla kniha Úlomky spomienok, ktorú pokrstila na koncerte Marika Gombitová a priatelia k jej 60-tym narodeninám.
Nikdy sa nevzdávaj!
Napriek hendikepu Marika v 80.rokoch žiarila. Po tragickej nehode zostala na vozíčku, no naďalej nahrávala platne, prichádzala s hitmi a s programom Adresa ja, adresa ty koncertovala niekoľkokrát do mesiaca.
Vydala tiež prvú slovenskú hudobnú kazetu a ako prvá slovenská speváčka sa objavila v rakúskej hitparáde Die Grossen Zehn.
ZDROJ: Život.plus.sk / Čítať viac tu....
Marika Gombitová a krst jej knihy Úlomky spomienok

| 40€ / 6 mesiacov | 80€ / 12 mesiacov |
Príspevok pre web aby naďalej mohol poskytovať online filmy 100% bez reklám. Ďakujeme.
"Teším sa, že vám môžem podpísať moju knihu a teším sa na vás. Mám vás rada,“ pozdravila fanúšikov Marika Gombitová.
Veľký záujem médií aj fanúšikov, šampanské so zlatom, úsmevy a dobrá nálada.