Čítanie z knihy Úlomky spomienok (Marika Gombitová)

Vaša hudba. Jednoducho čo sa Vám páči....
Oznam fóra:
Poskytovatelia hudby: Soundcloud.com, YouTube.com
Používateľov profilový obrázok
reni
Verný člen
Verný člen
Dátum registrácie: 19. Februára 2025, 17:37

Čítanie z knihy Úlomky spomienok (Marika Gombitová)

Príspevok od používateľa reni »

BBcod od Fórum Vikea - Funkčné BBcod na tomto fóre

Marika Gombitová
Marika Gombitová
marika-gombitova-ulomky-spomienok.png (627.09 KiB) 254 zobrazení
Kúpiť knihu tu....

Každému sa môže stať, že ho zo dňa na deň zaskočí choroba alebo zranenie a jeho rebríček hodnôt aj sám život sa v okamihu zmenia, tvrdí speváčka Marika Gombitová. Potom záleží na jeho vôli nevzdať sa, ale bojovať, aj keď okolie možno považuje tento boj za vopred prehratý. Stále je tu predsa nádej, a keď človek chce, dokáže zázraky.

Ľudská pamäť je zvláštna. Občas detailne uchová úplné maličkosti a inokedy vymaže hoci aj zásadné udalosti. Na to však ľudská pamäť je a my ľudia sa odlišujeme v tom, že každý má svoj uhol pohľadu.

„Spísaním týchto spomienok nepredkladám curriculum vitae, ale ponúkam tie udalosti zo svojho života, ktoré som si v mysli uchovala a o ktoré sa chcem s vami podeliť. Dúfam, že vás táto kniha zaujme,“ odkazuje najpopulárnejšia slovenská speváčka Marika Gombitová. Práve jej vyšla kniha Úlomky spomienok, ktorú pokrstila na koncerte Marika Gombitová a priatelia k jej 60-tym narodeninám.

Nikdy sa nevzdávaj!
marika-gombitova-ulomky-spomienok-1.png
marika-gombitova-ulomky-spomienok-1.png (874.55 KiB) 254 zobrazení
Napriek hendikepu Marika v 80.rokoch žiarila. Po tragickej nehode zostala na vozíčku, no naďalej nahrávala platne, prichádzala s hitmi a s programom Adresa ja, adresa ty koncertovala niekoľkokrát do mesiaca.
Vydala tiež prvú slovenskú hudobnú kazetu a ako prvá slovenská speváčka sa objavila v rakúskej hitparáde Die Grossen Zehn.

ZDROJ: Život.plus.sk / Čítať viac tu....

Marika Gombitová a krst jej knihy Úlomky spomienok

| 40€ / 6 mesiacov | 80€ / 12 mesiacov |
Príspevok pre web aby naďalej mohol poskytovať online filmy 100% bez reklám. Ďakujeme.

"Teším sa, že vám môžem podpísať moju knihu a teším sa na vás. Mám vás rada,“ pozdravila fanúšikov Marika Gombitová.
Veľký záujem médií aj fanúšikov, šampanské so zlatom, úsmevy a dobrá nálada.

URL:
BBcode:
HTML:
Skryť odkazy na príspevok
Zobraziť odkazy na tento príspevok
Napísať odpoveď

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, vytvorte si účet alebo sa prihláste

Ak chcete odoslať odpoveď, musíte byť členom

Vytvorte si účet

Nie ste členom? zaregistrujte sa a pripojte sa k našej komunite
Členovia môžu začať svoje vlastné témy a prihlásiť sa na odber tém
Je to zadarmo a trvá to len minútu